Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €55
Met liefde & zorg verpakt
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €55
Met liefde & zorg verpakt
Snelle levering

Video Workshops

ONZE

MAGIC WORKSHOPS

Wil je iets nieuws leren of ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal kúnt leren voor je seksleven?

Dan ben je bij ons helemaal op je plek! Onze hands-on workshops geven je handvatten en de knowhow waarmee jij zeker je seksgenot verhoogd.

Het gaat hier niet alleen om de technieken, want je leert ook meer over jezelf en je eventuele relatie. Van de kennis & inzichten die je opdoet zul je een leven lang plezier hebben.

Onze workshops zijn stijlvol, speels en altijd met de kleren aan.

Wees welkom & geniet!

 

Hanni Jagtman

 


AFTREKKEN & LINGAM MASSAGE

Aftrekken is een kunst en een kunde! De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het best lastig is, omdat de penisbezitter hiervoor een eigen manier heeft. En als gever voel je zelf niet het effect van wat je doet, en bovendien is iedereen anders. Maar het goede nieuws is, dat je het wél kunt leren, van ervaren sexperts.

Onze 'Originele Workshop Aftrekken & Lingam Massage' is al jaren populair en is al door ontzettend veel mensen met veel plezier genoten, en succesvol in praktijk gebracht. Madeleine geeft deze workshop live in de Mail & Female winkel.


onze online video workshop:

Compleet met toelichting op technieken, fragmenten en verdieping in een speciale leeromgeving.
Deze video workshop volg je online op ons leerplatform en kun je in je eigen tijd volgen en terugkijken.


WAT GA JE LEREN?

 • Je gaat leren over penis genotspunten.
 • Je gaat snel en lekker leren aftrekken zonder polskramp.
 • Een sensuele, erotische en Taoïstische penis massage te geven.
 • Je gaat de innerlijke en uiterlijke ingrediënten leren om de ontvanger in extase te brengen en te houden.


WAAROM ZOU JE DIT LEREN?

 • Dit stimuleert de verbinding, waardering en liefde tussen jou en je partner.
 • Het vergroot je zelfvertrouwen door je kennis en kunde over genot.
 • Je leert geven & ontvangen zonder iets terug te verwachten.
 • Je leert het lichaam en de genotspunten beter kennen en te stimuleren.
 • Door de aandacht die je besteed aan je partner wordt je hele seksleven beter.
 • Je verruimt je seksuele spectrum: door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk
  en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker en genotzaliger!

 

WAT HEB JE NODIG?

 • Voor de oefeningen in de workshop 'Aftrekken & Lingam Massage' heb je een dildo met een vacuüm voet nodig en een glijmiddel op siliconenbasis.
 • Voor het geven van een lingam massage heb je een siliconen glijmiddel nodig. Met ons exclusieve aanbod van het 'Super' pakket, heb je ook gelijk de extra zinnenprikkelende ingrediënten in huis.

 

inhoud pakketten

KIES HIERONDER UIT DE VOLGENDE PAKKETTEN

drop direct jouw pakket in je winkelmandje!
Kies uit de volgende pakketten:

 1. 'Fine':
  Workshop video inclusief leeromgeving: 29,99.
 2. 'Great':
  Workshop video inclusief leeromgeving + dildo & twee sachets glijmiddel: 59,99 (incl. verzendkosten).
 3. 'Super':
  Workshop video inclusief leeromgeving + dildo, glijmiddel, cockring, massagekaars en streelpluim: 89,99 (incl. verzendkosten).
  * Al onze producten zijn lichaamsvriendelijk.
  Maak je bestelling hieronder compleet & heel veel plezier!

Fine

Uitverkocht

Great

Uitverkocht

Super

Uitverkocht

ONZE SEXPERT

Ontmoet Madeleine

Madeleine maakt meer dan 10 jaar deel uit van het Mail & Female team en zij is al enige jaren workshop sexpert. Zij heeft met haar kennis & ervaring onze fameuze workshop 'Aftrekken Voor & Door Vrouwen' weer een heel eigen gezicht gegeven. De titel van de workshop is inmiddels iets aangepast, maar geen stress, de inhoud is nog steeds hetzelfde, al dan niet versterkt!

Met haar enthousiasme en niet te vergeten met haar humor heeft ze heel wat vrouwen geïnspireerd om op een serieuze manier met het thema aftrekken aan de slag te gaan. “Niet aftrekken maar optrekken”.
Als je deze workshop hebt gevolgd besef je dat er veel is te leren in de kunst van ‘het samen genot beleven’, en dat seks zoveel meer voor je in petto heeft wanneer je je daarvoor in wilt zetten!

Verwacht geen uitgebreide wollige verhalen maar een interessante sprankelende workshop vol praktische tips en ervaringen. Madeleine legt moeiteloos de verbinding tussen seks en plezier.

REVIEWS

 

"Ik heb deze workshop 10 jaar geleden voor het eerst gedaan bij jullie en nu weer via Zoom. Deze workshop is zó geweldig dat mijn hele vriendenkring op mijn aanbeveling deze hebben gedaan. Het heeft de relatie met mijn man zoveel gebracht, dat ik het iedereen aanbeveel. Het is in 1 woord een geweldige cursus waar je samen veel plezier aan beleefd. Ik ben vooral zo dankbaar, omdat het mij zoveel meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Na 20 jaar huwelijk zijn we na de workshop samen een nieuw fase ingegaan waar ik meer initiatief durf te nemen. En daarom hebben we samen ook een tantra cursus gedaan. Ik had wel zin in een opfrissertje en ik vond de aftrek workshop ook zó leuk. Ik werd er helemaal vrolijk van. Dank jullie wel lieve vrouwen en ga zo door!"

Anoniem over de workshop 'Aftrekken & Lingam Massage' 

 

"Ik kon altijd zo ongeduldig worden van goede bedoelingen van mijn partner. Ik nam het meestal snel van hem over. Dat voelde niet goed voor ons samen, vandaar dat ik hem deze workshop cadeau deed. Dat heeft heel veel voor ons betekend, ook omdat we nu eigenlijk pas ontdekken dat seks ook iets is wat je kunt leren. Ik wist echt niet hoe ik hem duidelijk kon maken waarom zijn inspanningen niet voor mij werkte. Ik vond de stress super vervelend, want niet leuk voor hem en ik werd er eigenlijk ook boos van. Allemaal over en voorbij! We hebben zoveel gehad aan de workshop en zoveel bijzondere dingen geleerd over hoe seksuele energie werkt en hoe je dat kunt oproepen. En inderdaad, zoals jullie zeggen: seks is helemaal niet zo moeilijk maar je moet het wel weten!

P.S. De boeken die jullie aanbevelen hebben we ook direct aangeschaft. Het zijn wat ons betreft ook echt aanbevelingen. Bedankt voor alles!"
G. over de workshop 'Vingeren & Yoni Massage'"

 

"Ik had voor het eerst in mijn leven bedacht dat ik eens uitgebreid tijd voor mijn seks moest nemen. Toevallig, want ik kwam de workshop masturbatie tegen. Ik heb geen problemen met masturbatie en doe het best veel. Het is voor mij bijna een soort routine. Mijn manier is meestal hetzelfde: ik heb een lekkere vibrator en dildo met mijn favoriete fantasie erbij kom ik moeiteloos klaar. Op zich prima, maar ik wist natuurlijk ook wel dat er meer tussen hemel en aarde moest zijn. Dat heb ik inderdaad mogen meemaken sinds ik de workshop bij jullie heb gedaan. Ik heb een ervaring met mezelf gekregen die me diep ontroerd. Mijn lichaam is opgeladen en voelt alsof ik mezelf voor het eerst gewaar ben. Ik heb het gevoel dat ik aan het begin sta van een journey waarin ik mezelf ga leren kennen. Fascinerend! Ik voel dat seks niet gaat om klaarkomen, maar om bij jezelf komen. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld."


Anoniem over de workshop 'Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni'

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe gaat het verder na de aankoop?

 
Je krijgt een welkoms email opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres met een link om een account aan te maken. Daarna heb je toegang tot jouw leeromgeving en de workshop.
 

Is deze workshop met de kleren aan?

Ja, we oefenen op een dildo. Zo kun je later iemand verrassen en heb jij de technieken al in de vingers!

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor iedereen die fantastische aftrek technieken wilt leren. De workshop is ontworpen om iemand anders af te trekken. Dus jij leert om iemand anders een geweldige ervaring te geven.

Heb ik een partner nodig voor deze workshop?

Nee, je hebt niet direct een partner nodig om deze workshop te volgen. We leren het op een oefenmodel, een dildo. Natuurlijk is het leuk om ze toe te passen, maar deze technieken neem je je hele leven lang mee.

Kan ik een workshop cadeau geven?

 
Ja, dan vul je het e-mailadres in van degene aan wie je de workshop cadeau wilt geven bij de aankoop.
 

Leer ik praktische technieken?

Absoluut! We geven je 12 massage technieken en grepen mee die de ontvanger hoogstwaarschijnlijk zelf niet kent. Deze technieken kom o.a. voort uit de Taoïstische leer. We leren je aftrekken en een penis massage te geven die jullie seksleven verrijkt.

Daarnaast, besteden we ook aandacht aan belangrijke punten zoals ademhaling, dynamische aanraking, en de uiterlijke en innerlijke omgeving die van gewoon aftrekken puur liefdeswerk maken.

Mijn seksleven is al heel fijn. Wat meer kan ik uit deze workshop halen?

Jouw seks is niet statisch, het verandert constant en ontwikkelt zich, net zoals jijzelf! Daarom is het zo goed om nieuwe dingen te leren, grenzen te verkennen en hiermee te spelen.

Wat je uit deze workshop kan halen zijn niet alleen de praktische technieken. Maar we onderzoeken ook het spanningsveld tussen verleiding, het geven en het uitstellen van genot en het spel van geven & ontvangen. Er is voor iedereen wat nieuws te verkennen.

Is deze workshop alleen gericht op genot van de ontvanger?

Al gaat deze workshop over hoe je iemand anders een extatische penis massage geeft, betekent dat niet dat jij er als gever geen genot aan beleeft!

Uit talloze testimonials leren we dat de gever extatisch genot beleeft om hun partner zo te zien genieten. Het boost de aanstichter van al deze extase en laat je machtig, sexy en kundig voelen!

Hoeveel tijd moet ik investeren in deze workshop?

Wij raden je aan om er minimaal 1,5 uur voor uit te trekken, zodat je de stof echt in je op kunt nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd voor kiezen om de workshop in etappes in je eigen tijd te volgen.

Heb ik altijd toegang tot de content en videolessen?

Ja, je houdt toegang tot het leerplatform zodat je altijd terug kunt gaan om de workshop nog eens door te nemen en terug te kijken. Ook als je de workshop helemaal hebt gevolgd.

Kan ik de workshops ook op mijn tablet of smartphone kijken?

Ja, dat kan. Je hebt met jouw inloggegevens toegang op smartphone of tablet. Let wel op; het geluid van de video gaat niet automatisch aan. Klik daarvoor op het geluidsicoontje in de video. Ook werkt het workshop platform niet op verouderde internet browsers (zie volgende vraag).

Op welke internet browsers kan ik de workshops volgen?

Het workshop leerplatform werkt niet op Internet Explorer, Linux, Chromium en verouderde browsers. Welke wel? Op de Desktop; Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge. Op smartphone; IOS Safari 11 en hoger, Chrome en Samsung internet. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de browser hebt ge-update voor een zorgeloze en snelle werking van het leerplatform.

Is er restitutie mogelijk?

Nee. Na aankoop van de workshop geven we geen terugbetaling.

Featured in

VINGEREN & YONI MASSAGE


Iemand anders vingeren is wat je noemt een uitdaging en je hoort vaak dat het moeilijk is.
In deze workshop demystificren we vingeren en vaginaal genot, door deze met de juiste technieken, een liefdevolle attitude en heel veel plezier te leren!

We gaan uitgebreid in op alle genotspunten, hoe ze te beroeren en welke ingrediënten essentieel zijn om iemand lekker en snel te vingeren en in extase te brengen. Daarnaast onderzoeken we de Yoni Massage, een ontspannende, orgastische massage van de vulva en vagina.
Yoni betekent ‘heilige tempel’ in het Sanskriet - en zo gaan we haar ook benaderen.

De 'Originele Workshop Vingeren & Yoni Massage’ wordt gegeven door onze sexpert: Froukje.


onze online video workshop:

Compleet met toelichting op technieken, fragmenten en verdieping in een speciale leeromgeving.
Deze video workshop volg je online op ons leerplatform en kun je in je eigen tijd volgen en terugkijken.WAT GA JE LEREN?

 • De volledige anatomie en genotspunten.
 • Snel en lekker vingeren.
 • De kracht van ritueel, aandacht en intentie.
 • Een ontspannende en extatische Taoïstische vulva en vagina massage.
 • De innerlijke en uiterlijke ingrediënten om haar in extase te brengen en haar daar te houden.


WAAROM ZOU JE DIT LEREN?

 • Dit stimuleert de verbinding, waardering en liefde tussen jou en je partner.
 • Het vergroot je zelfvertrouwen door je kennis en kunde over genot.
 • Je leert geven & ontvangen zonder iets terug te verwachten.
 • Je leert het lichaam en de genotspunten beter kennen en te stimuleren.
 • Door de aandacht die je besteed aan je partner wordt je hele seksleven beter.
 • Je verruimt je seksuele spectrum: door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk
  en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker
  en genotzaliger!


WAT HEB JE NODIG?

 • Voor de oefeningen in de workshop 'Vingeren & Yoni Massage' heb je een grapefruit nodig.
 • Voor het geven van een Yoni Massage heb je een siliconen glijmiddel en een dildo nodig. Met ons exclusieve aanbod: Super Pakket heb je ook gelijk de extra zinnenprikkelende ingrediënten in huis.


inhoud pakketten

KIES HIERONDER UIT DE VOLGENDE PAKKETTEN

drop direct jouw pakket in je winkelmandje!
Kies uit de volgende pakketten:

 1. 'Fine':
  Workshop video inclusief leeromgeving: 29,99.
 2. 'Great':
  Workshop video inclusief leeromgeving + dildo & glijmiddel: 74,99 (incl. verzendkosten).
 3. 'Super':
  Workshop video inclusief leeromgeving + dildo, glijmiddel, massagekaars en streelpluim: 84,99 (incl. verzendkosten).
  * Al onze producten zijn lichaamsvriendelijk.
  Maak je bestelling hieronder compleet & heel veel plezier!

Fine

Uitverkocht

Great

Uitverkocht

Super

Uitverkocht

ONZE SEXPERT

Ontmoet Froukje


Froukje studeerde Culturele Antropologie (UvA) en is gespecialiseerd in Gender & Sexuality Studies aan San Francisco State University. Zij groeide op met een fascinatie hoe mensen uiting geven aan gender identiteit en seksualiteit.  
 
Er heersen nog zoveel mythes en taboes rondom seksualiteit. Dat geldt al helemaal voor vrouwelijk of vaginaal genot. Zonde! Want seks is niet alleen de basis van het leven zelf, maar ook een toegangspoort tot pure extase en magie!
 
Froukje werkt al jaren bij Mail & Female voor het kenniscentrum Love Academy en geeft met haar eigen visie van liefde en openheid de workshop Vingeren & Yoni Massage en Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni.

REVIEWS

 

"Ik heb deze workshop 10 jaar geleden voor het eerst gedaan bij jullie en nu weer via Zoom. Deze workshop is zó geweldig dat mijn hele vriendenkring op mijn aanbeveling deze hebben gedaan. Het heeft de relatie met mijn man zoveel gebracht, dat ik het iedereen aanbeveel. Het is in 1 woord een geweldige cursus waar je samen veel plezier aan beleefd. Ik ben vooral zo dankbaar, omdat het mij zoveel meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Na 20 jaar huwelijk zijn we na de workshop samen een nieuw fase ingegaan waar ik meer initiatief durf te nemen. En daarom hebben we samen ook een tantra cursus gedaan. Ik had wel zin in een opfrissertje en ik vond de aftrek workshop ook zó leuk. Ik werd er helemaal vrolijk van. Dank jullie wel lieve vrouwen en ga zo door!"

Anoniem over de workshop 'Aftrekken & Lingam Massage' 

 

"Ik kon altijd zo ongeduldig worden van goede bedoelingen van mijn partner. Ik nam het meestal snel van hem over. Dat voelde niet goed voor ons samen, vandaar dat ik hem deze workshop cadeau deed. Dat heeft heel veel voor ons betekend, ook omdat we nu eigenlijk pas ontdekken dat seks ook iets is wat je kunt leren. Ik wist echt niet hoe ik hem duidelijk kon maken waarom zijn inspanningen niet voor mij werkte. Ik vond de stress super vervelend, want niet leuk voor hem en ik werd er eigenlijk ook boos van. Allemaal over en voorbij! We hebben zoveel gehad aan de workshop en zoveel bijzondere dingen geleerd over hoe seksuele energie werkt en hoe je dat kunt oproepen. En inderdaad, zoals jullie zeggen: seks is helemaal niet zo moeilijk maar je moet het wel weten!

P.S. De boeken die jullie aanbevelen hebben we ook direct aangeschaft. Het zijn wat ons betreft ook echt aanbevelingen. Bedankt voor alles!"
G. over de workshop 'Vingeren & Yoni Massage'"

 

"Ik had voor het eerst in mijn leven bedacht dat ik eens uitgebreid tijd voor mijn seks moest nemen. Toevallig, want ik kwam de workshop masturbatie tegen. Ik heb geen problemen met masturbatie en doe het best veel. Het is voor mij bijna een soort routine. Mijn manier is meestal hetzelfde: ik heb een lekkere vibrator en dildo met mijn favoriete fantasie erbij kom ik moeiteloos klaar. Op zich prima, maar ik wist natuurlijk ook wel dat er meer tussen hemel en aarde moest zijn. Dat heb ik inderdaad mogen meemaken sinds ik de workshop bij jullie heb gedaan. Ik heb een ervaring met mezelf gekregen die me diep ontroerd. Mijn lichaam is opgeladen en voelt alsof ik mezelf voor het eerst gewaar ben. Ik heb het gevoel dat ik aan het begin sta van een journey waarin ik mezelf ga leren kennen. Fascinerend! Ik voel dat seks niet gaat om klaarkomen, maar om bij jezelf komen. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld."


Anoniem over de workshop 'Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni'


VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe gaat het verder na de aankoop?

 
Je krijgt een welkoms email opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres met een link om een account aan te maken. Daarna heb je toegang tot jouw leeromgeving en de workshop.
 

Is deze workshop met de kleren aan?

Ja, we houden de kleren aan en oefenen op een grapefruit. Zo heb je straks de techniek in je vingers en kun je iemand een fantastische ervaring geven.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor iedereen die een vinger-pro wilt worden! Deze workshop is specifiek ontworpen om iemand anders te vingeren en een geweldige ervaring te geven.

Onze andere workshop 'Masturbatie & Zelfliefde' is ontworpen om jezelf te vingeren en een yoni massage te geven.

Heb ik een partner nodig voor deze workshop?

Nee, je hebt niet direct een partner nodig om deze workshop te volgen. We leren het op een oefenmodel - een grapefruit. Natuurlijk is het leuk om ze toe te passen maar deze technieken neem je je hele leven lang mee.

Kan ik een workshop cadeau geven?

 
Ja, dan vul je het e-mailadres in van degene aan wie je de workshop cadeau wilt geven bij de aankoop.
 

Leer ik praktische technieken?

Absoluut! We geven je 15 heerlijke massage technieken en grepen mee. Deze technieken zijn o.a. geïnspireerd op het Taoïsme en gaan over het verruimen van seksuele energie en genot.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan belangrijke punten zoals ademhaling, dynamische aanraking, en de uiterlijke en innerlijke omgeving die van gewoon vingeren puur liefdeswerk maken.

Mijn seksleven is al heel fijn. Wat meer kan ik uit deze workshop halen?

Seksualiteit is niet iets statisch, het verandert constant en ontwikkelt zich, net zoals jijzelf! Daarom is het ook zo leuk om nieuwe dingen te leren, grenzen te verkennen en hiermee te spelen.

Wat je uit deze workshop kan halen zijn niet alleen de praktische technieken. Maar ook onderzoeken we het spanningsveld tussen verleiding, het geven en uitstellen van genot en het spel van geven&ontvangen. Er valt dus voor iedereen wat nieuws te verkennen.

Is deze workshop alleen gericht op genot van de ontvanger?

Al gaat deze workshop over hoe je iemand anders een extatische vagina massage geeft, betekent dat niet dat jij er als gever geen genot aan beleeft!

Uit veel testimonials kunnen we opmaken hoe veel plezier het de gevers van de massage brengt om hun partner zo te zien genieten. Daar bovenop zul jij je als aanstichter van al deze extase machtig, sexy en kundig voelen! Hoe heerlijk is het als je ziet dat je partner zo krult van plezier en genot, en dat jij allemaal brengt?

Hoeveel tijd moet ik investeren in deze workshop?

Wij raden je aan om er minimaal 1 uur voor uit te trekken zodat jij de stof echt in je op kunt nemen. Je kunt altijd er natuurlijk ook voor kiezen om de workshop in etappes in je eigen tijd te volgen.

Heb ik altijd toegang tot de content en videolessen?

Ja, je houdt toegang tot het leerplatform zodat je altijd terug kunt gaan om de workshop nog eens door te nemen en terug te kijken.

Kan ik de workshops ook op mijn tablet of smartphone kijken?

Ja, dat kan. Je hebt met jouw inloggegevens toegang op smartphone of tablet. Let wel op; het geluid van de video gaat niet automatisch aan. Klik daarvoor op het geluidsicoontje in de video. Ook werkt het workshop platform niet op verouderde internet browsers (zie volgende vraag).

Op welke internet browsers kan ik de workshops volgen?

Het workshop leerplatform werkt niet op Internet Explorer, Linux, Chromium en verouderde browsers. Welke wel? Op de Desktop; Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge. Op smartphone; IOS Safari 11 en hoger, Chrome en Samsung internet. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de browser hebt ge-update voor een zorgeloze en snelle werking van het leerplatform.

Is er restitutie mogelijk?

Nee. Na aankoop van de workshop geven we geen terugbetaling.

Featured in

MASTURBATIE & ZELFLIEFDE

Praten over seks gaat meestal over seks in relatie tot die ander. In deze 'Masturbatie & Zelfliefde' workshop richten we ons helemaal op ons eigen vermogen tot autonoom genot en de kunst van zelfliefde.

  Deze workshop is de basis van al onze workshops, want liefde en seksueel genot begint bij jezelf. Zelfkennis, zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfaanraking!
In deze workshop gaat het om jouw gevoel en de subtiele processen van je lichaam, je vagina
en jouw eigen erotiek.
Deze workshop is voor & door jou!

De 'Originele Workshop Masturbatie & Zelfliefde' wordt gegeven door onze sexpert: Froukje.


onze online video workshop:

Compleet met werkbladen, opdrachten, toelichting op technieken en verdieping in een speciale leeromgeving. Deze video workshop volg je online op ons leerplatform en kun je in je eigen tijd volgen en terugkijken.

 

WAT GA JE LEREN?

 • De volledige anatomie en genotspunten.
 • De betekenis van zelfbeminning.
 • Inzicht in jouw persoonlijke, seksuele verlangen.
 • De kracht van ritueel, aandacht en intentie.
 • Een ontspannende en extatische Taoïstische vulva en vagina massage.
 • De innerlijke en uiterlijke ingrediënten om jezelf in extase te brengen en daar te blijven.


WAAROM ZOU JE DIT LEREN?

 • Het vermeerdert je zelfvertrouwen en zelfliefde.
 • Je leert je lichaam en genotspunten beter kennen en te stimuleren.
 • Door de aandacht die je besteed aan jezelf wordt je hele seksleven beter, ook partnerseks.
 • Je verruimt je seksuele spectrum: door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk
  en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker
  en genotzaliger!


WAT HEB JE NODIG?

 • Voor 'Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni' heb je een grapefruit en glijmiddel nodig.

 

inhoud pakketten

KIES HIERONDER UIT DE VOLGENDE PAKKETTEN

drop direct jouw pakket in je winkelmandje!
Kies uit de volgende pakketten:

 1. 'Fine':
  Workshop video inclusief leeromgeving: 29,99.
 2. 'Great':
  Workshop video inclusief leeromgeving + dildo & glijmiddel: 74,99 (incl. verzendkosten).
 3. 'Super':
  Workshop video inclusief leeromgeving + dildo, glijmiddel, massagekaars en streelpluim: 84,99 (incl. verzendkosten).
  * Al onze producten zijn lichaamsvriendelijk.
  Maak je bestelling hieronder compleet & heel veel plezier!

Fine

Uitverkocht

Great

Uitverkocht

Super

Uitverkocht

ONZE SEXPERT

Ontmoet Froukje


Froukje studeerde Culturele Antropologie (UvA) en is gespecialiseerd in Gender & Sexuality Studies aan San Francisco State University. Zij groeide op met een fascinatie hoe mensen uiting geven aan gender identiteit en seksualiteit.  
 
Er heersen nog zoveel mythes en taboes rondom seksualiteit. Dat geldt al helemaal voor vrouwelijk of vaginaal genot. Zonde! Want seks is niet alleen de basis van het leven zelf, maar ook een toegangspoort tot pure extase en magie!
 
Froukje werkt al jaren bij Mail & Female voor het kenniscentrum Love Academy en geeft met haar eigen visie van liefde en openheid de workshop Vingeren & Yoni Massage en Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni.

REVIEWS

 

"Ik heb deze workshop 10 jaar geleden voor het eerst gedaan bij jullie en nu weer via Zoom. Deze workshop is zó geweldig dat mijn hele vriendenkring op mijn aanbeveling deze hebben gedaan. Het heeft de relatie met mijn man zoveel gebracht, dat ik het iedereen aanbeveel. Het is in 1 woord een geweldige cursus waar je samen veel plezier aan beleefd. Ik ben vooral zo dankbaar, omdat het mij zoveel meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Na 20 jaar huwelijk zijn we na de workshop samen een nieuw fase ingegaan waar ik meer initiatief durf te nemen. En daarom hebben we samen ook een tantra cursus gedaan. Ik had wel zin in een opfrissertje en ik vond de aftrek workshop ook zó leuk. Ik werd er helemaal vrolijk van. Dank jullie wel lieve vrouwen en ga zo door!"

Anoniem over de workshop 'Aftrekken & Lingam Massage' 

 

"Ik kon altijd zo ongeduldig worden van goede bedoelingen van mijn partner. Ik nam het meestal snel van hem over. Dat voelde niet goed voor ons samen, vandaar dat ik hem deze workshop cadeau deed. Dat heeft heel veel voor ons betekend, ook omdat we nu eigenlijk pas ontdekken dat seks ook iets is wat je kunt leren. Ik wist echt niet hoe ik hem duidelijk kon maken waarom zijn inspanningen niet voor mij werkte. Ik vond de stress super vervelend, want niet leuk voor hem en ik werd er eigenlijk ook boos van. Allemaal over en voorbij! We hebben zoveel gehad aan de workshop en zoveel bijzondere dingen geleerd over hoe seksuele energie werkt en hoe je dat kunt oproepen. En inderdaad, zoals jullie zeggen: seks is helemaal niet zo moeilijk maar je moet het wel weten!

P.S. De boeken die jullie aanbevelen hebben we ook direct aangeschaft. Het zijn wat ons betreft ook echt aanbevelingen. Bedankt voor alles!"
G. over de workshop 'Vingeren & Yoni Massage'"

 

"Ik had voor het eerst in mijn leven bedacht dat ik eens uitgebreid tijd voor mijn seks moest nemen. Toevallig, want ik kwam de workshop masturbatie tegen. Ik heb geen problemen met masturbatie en doe het best veel. Het is voor mij bijna een soort routine. Mijn manier is meestal hetzelfde: ik heb een lekkere vibrator en dildo met mijn favoriete fantasie erbij kom ik moeiteloos klaar. Op zich prima, maar ik wist natuurlijk ook wel dat er meer tussen hemel en aarde moest zijn. Dat heb ik inderdaad mogen meemaken sinds ik de workshop bij jullie heb gedaan. Ik heb een ervaring met mezelf gekregen die me diep ontroerd. Mijn lichaam is opgeladen en voelt alsof ik mezelf voor het eerst gewaar ben. Ik heb het gevoel dat ik aan het begin sta van een journey waarin ik mezelf ga leren kennen. Fascinerend! Ik voel dat seks niet gaat om klaarkomen, maar om bij jezelf komen. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld."


Anoniem over de workshop 'Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni'

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe gaat het verder na de aankoop?

 
Je krijgt een welkoms email opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres met een link om een account aan te maken. Daarna heb je toegang tot jouw leeromgeving en de workshop.
 

Is deze workshop met de kleren aan?

Ja, we oefenen op een dildo. Zo kun je later iemand verrassen en heb jij de technieken al in de vingers!

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor iedereen die een vagina heeft en nog meer genot, gevoel en extase wilt ontdekken in zichzelf. Het is een masturbatie en zelfliefde workshop, helemaal en alleen voor jou!

Al schrijven we vaak ‘haar’ en hebben we het over ‘vrouwen’ kan het natuurlijk ook wezen dat je je niet als vrouw identificeert maar wel een vagina hebt. Iedereen is hier welkom om zich in liefde, plezier en vrijheid te ontwikkelen.

Heb ik een partner nodig voor deze workshop?

Nee, absoluut niet. Een bijkomstigheid is wel dat je ook naar eventuele partners beter je wensen leert te communiceren, doordat je straks zelf beter weet wat je lekker vindt!

Kan ik een workshop cadeau geven?

 
Ja, dan vul je het e-mailadres in van degene aan wie je de workshop cadeau wilt geven bij de aankoop.
 

Leer ik praktische technieken?

Ja, je leert 20 massage- en vingertechnieken om bij jezelf te onderzoeken. Daarnaast besteden we ook aandacht aan belangrijke punten zoals ademhaling, dynamische aanraking, fantasie, en de uiterlijke en innerlijke omgeving.

Je leert jezelf beter kennen, je anatomie, genotspunten, wat je lekker vindt. Zo wordt het vaste en bekende masturberen een avontuurlijke en erotische ontdekkingsreis met de belangrijkste persoon in je leven; jijzelf!

Mijn SOLO-seksleven is al heel fijn. Wat meer kan ik uit deze workshop halen?

Voor iedereen zit wel iets in deze workshop wat je verder kan exploreren, misschien wil je meer gevoel in je vagina aanwakkeren, de G-Zone ontdekken en leren squirten, meer liefde voor je vulva en lijf voelen, ben je benieuwd naar tantrische massage technieken of wil je je orgasme wat zich voornamelijk plaatsvindt in het bekken in heel je lijf voelen?

We geven je praktische en inspirerende technieken, tips en oefeningen mee. Hiermee kun je op onderzoek uitgaan en je solo-seksleven verrijken, wat zal er allemaal nog meer te ontdekken zijn?

Hoeveel tijd moet ik investeren in deze workshop?

Als je de hele workshop in één rits wilt volgen raden wij je aan om er minimaal 2 uur voor uit te trekken zodat jij de stof echt in je op kunt nemen.

Het fijnste is echter als je de workshop in etappes volgt. Zo kun je de oefeningen uitproberen, integreren en verder gaan met de workshop wanneer het jou uitkomt.

Heb ik altijd toegang tot de content en videolessen?

Ja, je houdt toegang tot het leerplatform zodat je altijd terug kunt gaan om de workshop nog eens door te nemen en terug te kijken. Ook als je de workshop helemaal hebt gevolgd.

Kan ik de workshops ook op mijn tablet of smartphone kijken?

Ja, dat kan. Je hebt met jouw inloggegevens toegang op smartphone of tablet. Let wel op; het geluid van de video gaat niet automatisch aan. Klik daarvoor op het geluidsicoontje in de video. Ook werkt het workshop platform niet op verouderde internet browsers (zie volgende vraag).

Op welke internet browsers kan ik de workshops volgen?

Het workshop leerplatform werkt niet op Internet Explorer, Linux, Chromium en verouderde browsers. Welke wel? Op de Desktop; Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge. Op smartphone; IOS Safari 11 en hoger, Chrome en Samsung internet. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de browser hebt ge-update voor een zorgeloze en snelle werking van het leerplatform.

Is er restitutie mogelijk?

Nee. Na aankoop van de workshop geven we geen terugbetaling.

Featured in

PAGINA DELEN