Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €55
Met liefde & zorg verpakt
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €55
Met liefde & zorg verpakt
Snelle levering

Over Kousen

OVER KOUSEN

Je vindt bij Mail & Female een royale selectie sexiness als het om kousen gaat. We kiezen daarbij ook voor betaalbare kousen, en variaties in design en uitvoering, die goed samengaan met je sexy outfit. Bijvoorbeeld stay-ups: kousen met een elastische rand die om je dijbenen blijven zitten. Merken als ‘Leg Avenue’ en ‘Maison Close’, maar ook kousen van latex en kousen van ‘Patrice Catanzaro’ in lak vind je hier.

Hanni Jagtman

KOUSEN!
HEERLIJK OM VEEL VAN TE HEBBEN EN OM OVER TE FANTASEREN


Kousen! Geen kledingstuk dat meer fascinatie oproept dan de kous… In het bijzonder naadkousen en panty’s kunnen zich verheugen in warme gevoelens. Je kunt er zelfs een oprechte fetisj voor hebben.

In een striptease act is de kous een essentieel onderdeel. Alleen al de uitdagende elegantie waarmee een been wordt ontbloot, houdt een belofte in dat opwinding teweegbrengt.
Met kousen, en ook jarretels zijn er leuke spelletjes te bedenken die ook thuis met groot plezier kunnen worden genoten.   

Voor een kousen fetisjist gaat het niet alleen om het dragen, ook het zachte materiaal en de specifieke (gedragen) geur prikkelt de fantasie en de opwinding. Vaak brengt het in herinnering hoe je vroeger getuige was van hoe je moeder zich kleedde in kousen en jarretels. Dat wilde je ook!
 
JE VOELT JE VAAK MOOIER IN KOUSEN

Een kous is natuurlijk ook gewoon een kleding accessoire, dat je onder een jurk draagt, en vaak vind je jezelf mooier en lijken je benen slanker en langer met kousen aan. Een jarretel kan ook een geil kleding accessoire zijn waar uitdagend mee te flirten valt.
Naadkousen hebben meestal een versterkte hiel. Deze draagt bij aan de elegantie van de kous. De verschillende designs van zo’n hiel zijn de Havana heel en de Cuban heel. Havana – ook wel point heel genoemd – loopt vanuit de hiel, puntig omhoog. De vorm lijkt op een omgekeerde hak van een naaldhak. Het is een absolute eye catcher en maakt het been langer.

De andere variant: Cuban heel, is meer gebruikelijk en heeft een breder en kortere hiel.  Deze kous is wat makkelijker te combineren met alle soorten schoenen.

  • De kousen die wij aanbieden zijn voor een groot deel One Size en Plus Size, van het merk ‘Leg Avenue‘. Deze zijn betaalbaar en gemaakt van zeer rekbare nylon.

  • De kousen van ‘Maison Closezijn wel op maat verkrijgbaar.

Je vindt bij ons ook een royaal aanbod panty’s, in diverse kleuren en design, en… altijd met open kruis.

 

 

  • Welke soorten kousen zijn er?

STAY-UPS

Dit zijn kousen met aan de binnenkant een siliconen rand, die ervoor zorgt dat de kous om je bovenbeen blijft zitten. Zo’n soort kous is vooral fijn als je met je mooie lingerie wilt pronken.

THIGH HIGHS

Thigh Highs lijken op Stay Ups, maar ze hebben geen siliconen rand. Ze zijn aan de bovenkant wat strakker gemaakt zodat ze makkelijker om je bovenbeen blijven zitten.

KOUSEN OF STOCKINGS

Kousen zijn aan de bovenkant ruimer. Hierdoor volgen ze de natuurlijke vorm van je bovenbeen. Je hebt voor deze kousen een jarretellengordel nodig om ze aan vast te pinnen.

KOUSEN MET JARRETELLENGORDEL

Dit zijn kousen en een jarretellengordel in één stuk. De gordel is van rekbaar -kant- materiaal gemaakt. Je kunt er als het ware in stappen zoals in een panty, maar het laat meer bovenbeen bloot.

PANTY'S MET OPEN KRUIS

Panty’s kent iedereen, die draag je tot in je middel, maar omdat wij Mail & Female zijn hebben ál onze panty’s een open kruis! Behalve leuk voor erotische avonturen is het natuurlijk ook handig bij het plassen.

 

naakte vrouw met kousen met panter jarretels lopend op het strand met een zwarte paraplu
verschillende mensen met kousen aan van de achterkant gefotografeerd
verschillende soorten kousen en stocking styles zoals point cuban manhattan havana
masturberende vrouw op bed met zwarte stay-up kousen en een rode hak

ARTIKEL DELEN