Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending vanaf €55
Met liefde & zorg verpakt
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €55
Met liefde & zorg verpakt
Snelle levering

Kledingmaten

KLEDINGMATEN

Vind de juiste maat! Dat is belangrijk voor je mooie lingerie & kleding. Onze merken hanteren diverse maatduidingen. Op deze pagina zie je een aantal maattabellen van verschillende labels. Je ziet hier dat bijvoorbeeld een EU maat 38 niet overal gelijk is. Het beste is om precies jouw maten op te meten om te zien welke kledingmaat je nodig hebt.

Hanni Jagtman

MAATTABEL: HULP BIJ ONLINE LINGERIE & KLEDING SHOPPEN

Deze maattabellen helpen je bij het online shoppen. Je ziet hier de instructies die je helpen om je eigen maat te bepalen voor specifieke kledingstukken en merken.

Let vooral op de ontwerpen van ‘Patrice Catanzaro‘, want die zowel prachtig als ook afwijkend van maatvoering: ze zijn doorgaans kleiner

Lees meer over meet-instructies in ons artikel over ‘Lingeriematen’.

  

Verder werken wij met universele damesmaten: XS-3XL, afhankelijk van het merk.

Maat XS: 34
Maat S: 36
Maat M: 38
Maat L: 40
Maat XL: 42
Maat XXL: 44
Maat 3XL: 46

Een one size heeft een maatbereik; goed voor maat S tot en met L.

Voor de mannen gebruiken we universele herenmaten. Bij broeken staan deze maten gelijk aan de volgende spijkerbroek-maten:

Maat S: 30/31
Maat M: 32
Maat L: 33
Maat XL: 34
Maat XXL: 36
Maat 3XL: 38

Vanzelfsprekend, kunnen de maten alsnog wat afwijken van sommige merken. Probeer een kledingstuk met een specifieke fit daarom altijd te passen bij ons in de winkel in Amsterdam. Wij zijn altijd bereid om advies te geven en mee te denken!

ARTIKEL DELEN