Disclaimer

DISCLAIMER

  1. Het onderstaande is van toepassing op de website www.mailfemale.com. Door de webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  2. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Mail & Female aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
  3. Mail & Female is niet verantwoordelijk voor de content van de aan deze webwinkel gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
    De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
  4. Het auteursrecht op deze website berust bij Mail & Female. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Mail & Female.Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming. Copyright (p) & © 2000-2017

 

© Mail & Female 2000-2017    Privacy Policy   Leveringsvoorwaarden  Bestel- & Verzendinformatie  Klachtenafhandeling    Retourneren   Disclaimer    Sitemap